Магационер

АТС ГРОУП ДООЕЛ Скопје е компанија која се занимава со производство на балистика. Компанијата е со седиште во инустриска зона Визбегово. Поради зголемениот обем на работа потребен е магационер.

Одговорности и задачи на магацинскиот работник ќе бидат:

- истовар и складирање на стока при прием во магацинот

- контрола на залихата на материјали

- раздолжување на материјали

-водење пишана евиденција во програм

Потребни квалификации за работното место Магацински работник се: - минимум ССС образование -

- претходно работно искуство во магацинско работење од 3 (три) години

 - возачка дозвола минимум Б категорија 

Основна нето плата за ова работно место изнесува 20.000 денари.

Доколку ги имате горенаведените карактеристики, испратете ни ја Вашата биографија со назнака "за магационер"  на: vrabotuvanje@ats.com.mk најдоцна до  22.05.2018 година

КЛИКНИ