Надзор/ Видео мониторинг

Плата од 21.000 ден.

За компанијата: Банана Кицк ДОО е нов ланец на спортски обложувалници со уплатни места во неколку градови во државата, а на скоро во сите градови и помали места. повеќе за компанијата »

Видео надзор / мониторинг

Опис на работни задачи:

 • Вршење видео надзор и видео мониторинг на сите наши локали
 • Развиени комуникациски вештини
 • Давање техничка поддршка на нашите вработени .

Бараме:

 • Задолжително завршено ССС;
 • Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност
 • Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија –Активен возач;
 • Високо развиени комуникациски вештини, точност, прецизност, одговорност.

Наша понуда:

 • Работно време (од-до): 09:00 – 16:00 Прва смена 16:00 - 23:00 Втора смена, 
 • 1 слободен ден
 • Одлични услови за работа и тимска работна атмосфера;
 • Можности за личен и професионален развој;
 • Годишен одмор согласно ЗРО.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и сакате да бидете дел од тимот на Банана Кицк испратете го своето CV на следниот е-маил  [најави се за да го видиш е-маилот]  и задолжително наведете ја позицијата за која аплицирате, или аплицирајте преку копчето ‘’Аплицирај’’
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Сите останати биографии ќе се чуваат со максимална доверливост.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »