Сметководител

  • Објавен пред 7 месеци
  • ДМТШ Дени Интернационал
  • Активен до 22.02.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Сметководител со стекнато искуство, со или без Лиценца за овластен сметководител,

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Високо образование од областа на економските науки,
  • Работно искуство во материјално и финансиско сметководство,
  • Познавање на Англиски јазик и работа со компјутер,
  • Висока работна етика,

Износ на почетна месечна плата 30.000 денари.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail sonjad@deniint.com.mk

КЛИКНИ