Оператор на пумпна станица

За компанијата: Р.Ж'Услуги' А,Д. Скопје е акционерско друштво кое произлезе како еден од правните следбеници од трансформацијата на ”Рудници и Железарница”Скопје-Скопје, а со тоа ги продолжува правата и обврските на... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • РЖ УСЛУГИ АД Скопје
  • Активен до 30.11.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

РЖ УСЛУГИ АД Скопје ги смета своите човечки ресурси за клучен фактор за одржлив развој.Ние се потпираме на вештините и залагањата на нашите луѓе од сите нивоа на хиерархијата.Наша цел е да ги привлечеме, развиваме и задржиме најдобрите професионалци, при што им овозможуваме креативен развој на кариера и ги наградуваме нивните резултати. На тој начин стекнуваме долготрајни вредности и конкурентска предност.

РЖ УСЛУГИ АД Скопје поради проширување на својата дејност објавува оглас за вработување на

1. Оператор на пумпна станица

Работата се извршува во 3 смени.

Квалификации на кандидатите: 

·        ССС (електро или машинска спрема)

Кандидатите треба да ја приложат и следнава документација:

·        Биографија (CV)

·        Доказ за завршено образование

Огласот трае 30 (триесет) дена од денот на објавувањето.

Кандидатите  треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со Закон.

Вработувањето е со полно работно време (40 часа неделно).

Аплицирањето се врши со испраќање на потребните документи на следната е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]   , со назнака “ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – Позиција за која се конкурира “

Сите апликации ќе се сметаат строго доверливи.

 Контактирани ќе бидат само кандидатите избрани за интервју.

Краен рок за пријавување: 30.11.2021