М1 Центар (само 1-ва смена)

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 18 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква,Драчево, Ѓорче Петров и 1 Поло... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Толлакс
  • Активен до 27.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Работно место Продавач во М1 киоск Центар

со искуство 

работно време ( само прва смена)
Нудиме:
*пријава на неопределено време
*работа во систем со високи стандарди
*еластичност за графикон на смени
*пријатна работна атмосфера
*можност за напредок

Основни задачи
*продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата
*работа со фискална каса со баркод читач

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на mail: [најави се за да го видиш е-маилот] ,
контактирајте не телефонски 070220882 до 16 часот

или испрати смс со содржина M1 kiosk +име и презиме, а ние ќе ви се јавиме