Електротехничар/Електроинженер

За компанијата: DS Smith е водечка европска компанија за производство на амбалажа приспособена на барањата од клиентот со нагласок на врвниот дизајн и локална услуга близу просториите на клиентот. Со портфолио на производи... повеќе за компанијата »

DS Smith Скопје вработува:

Електротехничар/Електроинженер

Потребни квалификации:

 • Средно или Високо образование (машинско или техничко училиште/факултет)
 • Со релевантно работно искуство
 • Организираност и одговорност
 • Способност за работа во тим
 • Мотивирана и стабилна личност

Работни задачи и одговорности:

 • Детектирање и отстранување на електро дефекти на производствени машини
 • Ја одржува мерната и регулациона техника и расветните уреди
 • Одржување на електро инсталации
 • Инсталирање на електрични инсталации
 • Учество во ремонт на машините и опремата
 • Активно учество во инсталирање на опрема
 • Одржување и сервисирање на транспортни системи
 • Познавање од хидраулични и пневматски системи
 • Учење на нови процеси
 • Следење на процедури за безбедност и здравје при работа

Што нудиме:

 • Атрактивни месечни примања
 • Платени прекувремени часови
 • Месечни бонуси согласно остварени таргети
 • Обезбеден оброк за вработените

Доколку ги исполнувате наведените карактеристики, доколку сте комуникативна личност, флексибилни, спремни за учење и тимска работа

АПЛИЦИРАЈТЕ !!!

Испратете Ваша биографија на следната адреса [најави се за да го видиш е-маилот] не подоцна од 20.03.2023.

Кандидатите кои успешно ќе го поминат процесот на пред елиминација ќе бидат контактирани телефонски. Задолжително наведете за која работна позиција аплицирате.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »