Диспечер за интернационален копнен транспорт

 • Објавен пред 8 месеци
 • Сима-Логистик
 • Активен до 04.12.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Компанија нуди вработување како диспечер за интернационален копнен транспорт

Работни задачи:

 • мониторинг на транспорт
 • внесување на податоци
 • ажурирање и следење на тури
 • изнаоѓање на нови тури​​


Услови:

 • Предходно работно искуство во областа
 • CCC
 • напредни компјутерски вештини (оffice, e-mail,skype)
 • Англиски Јазик (високо напредно ниво)
 • Комуникативна, позитивна , уредна и посветена личност
 • Одговорна , лојална и организирана личност
 • Работно време: сменски

Нудиме:

 • позитивна работна атмосфера
 • Обезбедено дообучување
 • Одлична заработка
 • Полно работно време (40часа)
 • Локација: Скопје

Доколку се пронаоѓате во овој профил на вработен, со задоволство ќе го разгледаме вашето резиме. Вашата кратка биографија испратете ја на simalogistik@yahoo.com 

КЛИКНИ