Соработник за финансии и администрација

 • Објавен пред 8 месеци
 • Samerimpex-impulsi
 • Активен до 16.11.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

За потребите на нашиот клиент, граѓанска организација, објавуваме можност за приклучување во тимот на позицијата

Соработник за финансии и администрација

Главни обврски на работното место се исполнување на тековните задачи во делот на финансиското и административното работење, како и друга техничка поддршка на проектните активности.  

Клучните задачи вклучуваат:

 • Изготвување на финансиски буџети и извештаи (за потребите на организацијата и кон клиентите);
 • Комуникација и координација со надворешното сметководство и подготовка на потребни документи и набавки;
 • Водење на процесот и процедурите за набавки на материјали и услуги;
 • Поддршка во организирање обуки, настани, конференции и слично;
 • Организирање на логистика за проектните активности;
 • Водење на деловодник и администрирање на документи;
 • Водење на касата и благајничките извештаи.

 

Позицијата нуди:

 • Приклучување кон искусен тим професионалци во динамична и пријатна работна средина;
 • Предизвик за професионална надградба во нови, иновативни области;
 • Можност за стекнување на нови знаења и вештини, во областа на финансиското работење, администрацијата и проектниот менаџмент;
 • Услови за создавање на широка мрежа на контакти во различни сегменти од општеството и искористување на креативниот потенцијал во креирањето на програмите и работата на организацијата.

 

Потребни квалификации:

 • Диплома за завршено високо образование;
 • Најмалку 2 години работно искуство во областа на финансии и администрација;
 • Познавање на финансиски и административни процедури;
 • Одлична компјутерска писменост (задолжително високо познавање на Excel, Word и Power Point);
 • Активно познавање на пишан и говорен англискиот јазик;
 • Искуството во спроведување на проекти ќе се смета за предност.

 

Лични вештини и карактеристики:

 • Развиени комуникациски вештини и вештини за тимско работење,
 • Пристап кон работата со чувство на лична одговорност кон превземените задачи
 • Самоиницијативност за решавање на тековни прашања

 

Доставете биографија (CV) и  писмо за изразување на интерес на македонски јазик, по електронска пошта на impulsi@impulsi.com.mk со назнака за: Соработник за финансии и администрација) најдоцна  до 16.11.2019. Избраните кандидати според критериумите ќе бидат повикани на интервјy.

 

КЛИКНИ