Technical Sales Manager

За компанијата: Ние се фокусираме на специјализирани состојки и додатоци во индустријата за производство на храна и фармација и сме посветени на откривање на нови, иновативни апликации за истите уште од 1945. година.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »