Агроном

  • Објавен пред 10 месеци
  • Агро Маркет
  • Активен до 13.09.2017
  • Позиција: Земјоделец
  • Локација: Охрид

Се бара агроном за работа во аптека во Охрид.

Испратете CV на email

Agromarket.vrabotuvanke@gmail.com

КЛИКНИ