Графички дизајнер

Мегатехна има потреба од проширување на својот тим со креативно лице за следната работна позиција:

Потребни квалификации и вештини:

  • Одлично познавање на следните програми: Аdobe (Photoshop, Illustrator, InDesign), CorelDRAW, WordPress
  • Познавање на други компјутерски програми ќе се смета за предност
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Креативност и проактивност при изработување на графички решенија
  • Високо развиени интерперсонални и маркетинг вештини
  • Задолжително претходно искуство

Одговорности и задачи:

  • Графичка подготовка на рекламни, промотивни и репрезентативни материјали за печатење (каталози , брошури ценовници)
  • Одржување на веб страната на компанијата 
  • Дизајнирање на визуелни решенија за маркетинг кампањи и продажни промоции

Доколку се препознавате во нашите барања, испратете го Вашето CV на нашата e-mail адреса [email protected]  со точна назнака за кое работно место конкурирате.