Општ магацински работник

 • Објавен пред 8 месеци
 • Бомаго доо
 • Активен до 30.03.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Бомаго –доо Скопје има потреба од магацински работник.

Основни обврски:

 • Прием на роба и подредување на истата во магацинот
 • Спремање на роба за клиенти
 • Проверка на роковите на производите
   

Локација на магацинот е Рампа/Маџари.

Работниот распоред е комбиниран (40часа) од понеделник-петок помеѓу 8-16ч и сабота 8-14ч
 

Доколку сте заинтересирани испратете ваше кратко CV на e-mail: bomago.doo@gmail.com или јавете се на 078/687-506

Кандидатот треба да поседува:

 • Физичка способност за кревање на пакети
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Организациона способност
 • Лични особини:одговорност, чесност, посветеност

Веб сајт: www.bomago.com

 

Плата: 13.000

КЛИКНИ