Винсент Графика: Графички дизајнер

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 18.01.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

ОПИС:

Се бара графички дизајнер, по можност ликовен уметник, со познавање на подготовка за офсет печатење.

  • Задолжително познавање на Id, Ps, Ai, Corel.
  • Пожелно е предходно работно искуство.
  • Полно работно време.

Е-ПОШТА: info@vinsentgrafika.mk

КЛИКНИ