Административен асистент

За компанијата: ИВ Дистрибуција е дел од EWE групацијата, водечки диструбутер на IT и бела техника во регионот повеќе од 30 години. Низ регионот вршиме дистрибуција на компјутери и компјутерска опрема, бела техника,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Ив Дистрибуција
 • Активен до 11.07.2024
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.ewe.mk

Потребни квалификации:

 • Средно или високо образование
 • Солидно познавање на Microsoft Office;
 • Солидно познавање на административно работење и општо сметководствено работење;
 • Организациски и комуникациски вештини и способности;
 • Подготвеност за самостојна работа и работа во тим;
 • Претходно искуство на иста или слична позиција
 • Активно работење во апликацијата Pantheon се смета за предност

Опис на работни задачи:

 • Обработка на сите влезни и излезни документи (дописи, известувања, фактури и сл.) и нивно проследување до соодветен сектор
 • Водење евиденција, архивирање, скенирање и спроведување дописи, фактури, договори и останат вид на документи;
 • Комуникација со клиенти - прима повици, дава одговори на рутински прашања/барања;
 • Водење општи административни работи.

Личен профил:

 • Организирана одлучна и одговорна личност
 • Навремено исполнување на работните задачи
 • Способност за професионална комуникација
 • Лојална, доверлива, иницијативна, темелна и енергична личност.

Што нудиме:

 • Работа во позитивна атмосфера со можност за кариерен напредок
 • Пријавени на полно работно време со редовен месечен надоместок;
 • Компетитивна плата
 • Работно време: Понеделник до Петок од 09:00 до 17:00 часот

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »