Експерт за процесирање на плаќања

За компанијата: ФД ФИНМАК ДОО Скопје со брендовите Тиго и Бонго е современа компанија со високи професионални стандарди која нуди лесни и брзи решенија за микрокредитирање на физички лица. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нудиме брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому. 

Нашиот тим се состои од професионалци од областа на финансии, грижа за корисници и ИТ. Поради брз раст на компанијата, повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата
Експерт за процесирање на плаќања

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во обезбедување на исклучителни услуги кон нашите корисници. 
 Позицијата вклучува:

 • Навремено импортирање на банкарските плаќања;
 • Точно и прецизно прокнижување на банкарските плаќања на соодветните клиенти;
 • Навремена исплата преку банкарски трансфер на издадените кредити;
 • Администрирање на кредити;
 • Следење на состојбите на банкарските сметки, со цел обезбедување на доволно средства за исплата на кредити;
 • Грижа за намалување на вишокот на парични средства на ниво  на компанија
 • Комуникација со банките (телефонска и преку емаил) со кои Тиго има соработка;

На оваа позиција вработениот одговара пред Супервизор за процесирање на плаќања.

Профил на кандидат:

 • Пожелно е да има работно искуство во работа со финансии
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Ориентираност кон резултати и остварување на дадените задачи на дневно ниво
 • Поседување на аналитички вештини и ориентираност кон детали
 • Флексибилност за работа од понеделник до петок од 09:00 до 18:00 часот и сабота од 11:00 до 13:00 часот

 Услови од компанијата:

 • Современа и најнова технологија
 • Основна плата според политиката на компанијата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија 

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да изгради цврсто фокусирана организациска култура, Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на македонски јазик преку полето  Аплицирај.

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите во Законот за работните односи. ТИГО Фајнанс го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.

Со аплицирање, кандидатот изјавува дека е согласен неговите лични податоци наведени во прикачените документи да бидат собрани и обработувани од ТИГО Фајнанс, во согласност со Законот за заштита на лични податоци. Кандидатот изјавува дека е запознаен дека неговите лични податоци се собираат и обработуваат со цел избор на кандидат за позицијата за која аплицира. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »