Сениор Android/iOS програмер на мобилни апликации

  • Објавен пред 10 месеци
  • ИНформ ДООЕЛ
  • Активен до 10.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

ИНформ ДООЕЛ бара сениор Android/iOS програмер на мобилни апликации на полно работно време за нашиот Embedded Systems тим во Скопје.

Идеалниот кандидат треба да има:

  • минимум 5 години искуство со развој на Android апликации,
  • минимум 5 години искуство со развој на iOS апликации и
  • минимум 1 година искуство како team lead.

Дополнителен плус е ако кандидатот има искуство со embedded Android или embedded Linux, JNI и C/C++.

Кандидатот мора одлично да го владее Англискиот јазик писмено и усмено, бидејќи тој/таа ќе биде во директен контакт со клиентот. Нашата мала фирма е во американско сопствеништво, постои на пазарот веќе 18 години и има одлична работна околина. Кандидатите ќе бидат оценувани не само според нивните технички познавања, туку и според нивната личност и карактер. Зошто? Затоа што ние создаваме технологија која трансформира животи!

Доколку сте заинтересирани, пратете го вашето CV на careers@inform.mk

КЛИКНИ