Работник за обезбедување

  • Објавен пред 8 месеци
  • Имобилијаре центар
  • Активен до 12.10.2018
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од работник за обезбедување
Испратете CV на e-mail: sec.2017@hotmail.com

КЛИКНИ