Готвач

  • Објавен пред 8 месеци
  • Венето
  • Активен до 26.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Венето:

Готвач / Помошник готвач

Италијански ресторан Венето нуди вработување на пoзиција готвач.

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство мнимум 2 години со италијанска храна
  • CCC
  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Педантност
  • Тимска работа
КЛИКНИ