Електричар - електротехничар (енергетичар) - 5 извршители

Потребни квалификации:

  • Со или без работно искуство,
  • Минимум ССС

Личен Профил:

  • Флексибилност
  • Одговорна и вредна личност
  • Организираност
  • Мотивираност и иницијативност

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

[email protected]  контакт телефон 070 234 350; 070 325 758