Оператор за внес на податоци

 • Објавен пред 8 месеци
 • БРЗА ПРАТКА ДОО
 • Активен до 23.03.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка ДОО има потреба од оператор за внес на податоци.

Услови:

 • Завршено средно образование
 • Компјутерски вештини (excel, word, email...)
 • Претходно работно искуство со софтверско работење ќе се земе за предност
 • Вредна и одговорна личност

Работно време и плата:

 • 1 смена: 12.000 денари
 • 2 смена: 13.000 денари

Вашето CV испратете го на komercija@brzapratka.com со назнака "За оператор".

Меиловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

КЛИКНИ