Физичко обезбедување

Поради проширување на нашиот тим имаме потреба од:

4 РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование.
 • Поседување на лиценца за обезбедување од "Комора за обезбедување на Р.М".
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.
 • Возачка дозвола "Б" категорија, ќе се смета како предност.

Личен профил:

 • Позитивен став и енергичност.
 • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок.
 • Професионален однос кон работата.
 • Одговорност и способност за организација.

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина.
 • Редовни месечни примања од 13.000 денари, почетна плата.
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.
 • Платен вонреден ангажман.
 • Дополнителни бонуси за редовно и професионално извршување на зададените работни задачи.

 

Контакт за закажување на интервју:
02/3062-703; 075/311-122 
(Од 09:00 до 16:00 часот)

Е-пошта:
branitelmakedonija@yahoo.com

КЛИКНИ