Export sales representative

  • Објавен пред 2 недели
  • Виталиа
  • Активен до 08.08.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ВИТАЛИА Никола ДОО, лидер во производство на здрава храна во регионот со 25 години традиција во својата област, објавува слободно работно место на позиција:

 

Комерцијалист за надворешна продажба

 

*Одговорности и задачи:

-Преземање и следење на извозно - продажни активности

-Следење на продажба

- Подготовка на квартални извештаи

- Подготовка на релани предвидувања за продажба и реализација на истите

-Развивање и одржување на односи со клиенти

- Изнаоѓање на нови клиенти и пласман на нови пазари

- Изработка на план за промоција на нови и постоечки производи

 

 

*Потребни квлаификации

-Квалификации: ВСС

-Претходно работно искуство во надворешна продажба

-Одговорна, флексибилна и амбициозна личност

-Способност за индивидуална и тимска работа

-Познавање на работа со компјутери

-Високо ниво на говорен и пишан Англиски јазик

- Искуство во маркетинг

КЛИКНИ