Дивајн: Администратор / Office manager

 • Објавен пред 12 месеци
 • Дивајн Зоран ДООЕЛ
 • Активен до 15.11.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

 ДИВАЈН објавува оглас за работното место:

 

Администратор / Office manager  

 

Потребни квалификации:

 

 • Завршено релевантно високо образование;
 • Задолжително претходно работно искуство од мин. 2 години во оперативни сметководствени активности (подготовка на фактури, извозна документација, потврди, налози, реализација на електронски плаќања, итн), документациско администрирање и архивирање;
 • Напредно познавање и активно работење со апликациите од MS Office пакетот (Word, Excel, Power Point);
 • Одлично познавање и активно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен);
 • Високо развиени аналитички, организациски и комуникациски способности;
 • Способност за работа во динамично работно опкружување и ефикасна реализација на повеќе истовремени работни задачи;

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) и скорешна фотографија со наведување на позицијата за која аплицираат, најдоцна до 25.11.2017 год. на:

 

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање | Проектирање и инженеринг | Производсво за мeбел | Промотивни производи

ул. Борис Трајковски бр. 316, 1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

www.divajn.com

 

* Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе бидат повикани на селекциско интервју 

КЛИКНИ