PHP Developer(s)

 • Објавен пред 6 месеци
 • ПХП АППС
 • Активен до 26.01.2020
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

PHP APPS - ПХП АППС ДООЕЛ е во потрага по талентирани и мотивирани PHP девелопери кои на креативен начин ќе ги искомбинираат своите вештини за веб дизајн и програмирање. Идеалните кандидати за отворените позиции треба да бидат подготвени за работа на веќе постоечки проекти, како и активно да учествуваат во предложување нови предизвикувачки идеи како за домашниот, така и за меѓународниот пазар.

Потребно е кандидатите да имаат искуство со следниве технологии:

 •         PHP;(HTML;CSS)
 •         MySql;
 •         JQuery/Javascript;

Ние ќе ви ги дадеме сите потребни алатки за работа, обука и менторирање, а од вас очекуваме:

 •         Познавање на англиски јазик;
 •         Желба за тимска работа;
 •         Искреност и самоиницијативност;
 •         Желба за проучување нови технологии;
 •         Проактивно размислување;
 •         Активно учество во решавање на настанати проблеми;
 •         Истрајност во работата;
 •         Позитивен и креативен пристап кон работата;
 •         Желба за лично и професионално усовршување;

Условите кои ги нудиме се:

 •         Работно време од понеделник до петок, во временски интервал од 40 часа;
 •         Статус на вработен од првиот работен ден;
 •         Редовна и компетитвна плата со континуирана можност за зголемување;
 •         Бонуси;
 •         Одлична и опуштена работна атмосфера, без притисоци;
 •         Државни празници не работиме;

 

Доколку сметате дека токму вие треба да бидете нашите идни колеги, пратете ги вашите CV-а на phpappsdooel@gmail.com

КЛИКНИ