JAVA Developer

За компанијата: Web Development & IT Consalting повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Quantox Technology
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Quantox Technology:

Full Stack Developer - NODE.JS Developer - PHP Developer - REACT Developer - IT Recruiter

Посветени на веб и мобилен девелопмент, луѓето во Quantox нудат деценија знаење и постојано растечки персонал на јавноста. Quantox е посветен тим на технолози, дизајнери, програмери, маркетинг и онлајн стратези со повеќе годишно искуство.
                                                                          Бараме Java девелопер

Ние нудиме:

 • Приватно здравствено осигурување
 • Правни совети
 • Конвенции и конференции во и надвор од земјата
 • Организирање состаноци во и надвор од канцеларијата
 • Часови по англиски
 • Платена програма за менторство
 • Флексибилно работно време
 • Тим билдинг активности
 • и уште многу повеќе …

Ти ќе:

 • Работиш на напредни и големи проекти
 • Добиеш шанса да аплицираш и да научиш или да го подобриш твоето знаење за најновите веб технологии
 • Активно учествуваш во процесот на донесување одлуки за време на развојот на проектот
 • Истражуваш нови технологии, концепти и бидеш подготвен постојано да ги подобруваш своите вештини 

Ако имаш:

 • Најмалку 3 години професионално искуство во JAVA девелопмент
 • Искуство со JAVA 8 или JAVA EE
 • Добро познавање на веб-услуги (REST & SOAP), хибернација
 • Искуство со Spring, Spring Boot, Spring Security
 • Искуство со RESTful API, микросервиси
 • Добро познавање на релациона и NoSQL база на податоци
 • Искуство со Git и JIRA.

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот динамичен тим, испратете ја вашата биографија на [email protected]