Комерцијалист

  • Објавен пред 5 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 01.06.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент, МОТИВИ бара

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Потребни квалификации:

  • ВСС (по можност од техничките науки);
  • возачка дозвола Б категорија.

Работни обврски:

  • брзо и ефикасно изготвување на понуди за клиенти;
  • административна работа;
  • искуство во изготвување на тендерска документација ќе се смета за предност.

Вашите CVa испратете ги на следната e-mail адреса: work@motivi.mk.

Напомена: Ќе бидат разгледани само апликациите со назнака "KОМЕРЦИЈАЛИСТ".

КЛИКНИ