Бравар

 • Објавен пред 7 месеци
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 11.02.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Принт оператор

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија ПОЛИЕСТЕРДЕЈ ДООЕЛ, со брзо темпо го продолжува својот раст. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

Распишуваме оглас за слободнa позициja за работното место 

 

Бравар

Работни задачи:

 • Монтажа и склопување на елементи за реклами
 • Виткање плексиглас
 • Заварување на мали елементи
 • Работа на терен (монтажа, демонтажа)


Потребни квалификации:

 • Одговорна и вредна личниост
 • Спремност за тимска работа
 • Спремност за работа под притисок
 • Сериозен пристап кон зададените задачи

 

 

Сите заинтересирани кандидати да испратат своја кратка биографија CV на daco@polyesterday.com.mk

Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

         Телефон: 075 280 472


       Веб сајт: www.print.mk 

КЛИКНИ