ГИРО МАЈСТОР

 • Објавен пред една недела
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 26.09.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Тренд Фуд Бар:

Хигиеничар/ка

Trend  има потреба од персонал:

Персонал за подготовка и продажба на  гиро  со  работно искуство (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски) 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност,
 • Со работно искуство,
 • Работно познавање на компјутери. 

 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • месечна плата

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса:

managementteamgastro@gmail.com

 

 Контакт: 070/989-351

КЛИКНИ