Responsive Designer

  • Објавен пред 5 месеци
  • Stig Komunikacii
  • Активен до 15.09.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

СТИГ Комуникации Инвест е специјализирана компанија за Интернет Маркетинг сервиси и развој на Веб решенија (http://cyberlinkmedia.com/) и нуди можност за вработување во Одделот за Маркетинг.

Компанијата е дел од групацијата STIG TECHNOLOGY која има странски партнери и делува воглавно на пазарите во САД и Европа.

Потребни се Responsive Designers со следниов профил:

  • Adobe Photoshop, intermediate to advanced level, со работно искуство од 2+ години
  • Adobe After Effects, basic knowledge to intermediate level
  • HTML5, CSS3, intermediate to advanced level, со работно искуство од 2+ години
  • JavaScript (JS) anyflavor , работно искуство е добредојдено
  • WordPress/Joomla, работно искуство со овие алатки е пожелно

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат преку својот профил на kariera.mk или пак да го испратат своето CV со наслов ‘Responsive Designer – ime.prezime’ на следната е-мејл адреса contact@cyberlinkmedia.com.

КЛИКНИ