Веб Дизајнер

Арт Принт Студио, има потреба да вработи:


ВЕБ ДИЗАЈНЕР, ПРОГРАМЕР И ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

 

Опис на работата и работните задачи:

 

• Арт Принт Студио има потреба од ВЕБ дизајнер и ГРФИЧКИ ДИЗАЈНЕР, со работно искуство од минимун 2 година. 

• Арт Принт е спремен да го дообучи лицето, за графичкиот оддел
 
 
За таа цел потребно е лицето да поседува:

• Лична и професионална ефективност

• Прецизност и ажурност во работата

• Подготвеност да ја прифати фирмата како своја

 


 Лицето ќе ги има следниве задачи:


Потребни вештини:

 • Word press,
 • Open Chart,
 • PHP
 • останати вештини за програмирање
 • , ВЕБ програмирање и дизајнирање се сметаат за предност.


 Кандидатите со познавање на Corel, Photoshop, Ilustrator i Indesign се добредојдени


 Kандидатот е потребно да поседува : 

 • Страст за дизајн и креативни идеи
 • структуриран начин на работа
 • одлична комуникација
 • одговорност
 • индивидуална работа,
 • флексибилно работно време,
 • посветеност кон задачи и исполнување на истите во предвиден рок.
 • Вработениот ќе помине сериозна обука за графички дизајнер.

 

 Главна задача работење и усовршување на web shop portal www.artprintstudio.com.mk, www.printonlineshop.com во Word Press со програмирање, 

Изработка на веб страни за клиенти и работа на facebook, LinkedIn и други комуникативни портали. 


 Заинтересираните кандидат своето CV може да го пратат на емаил: artprintstudio@gmail.com


 Постојано има лице кое ве кооридинира за ефикасно и квалитетно завршување на задачите  

Почетна плата НАД 20000 денари.


 Можност за добра заработка после воспоставување, усогласување и координација на целиот систем Ке работиме за домашен и Европски пазар.


 Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака ,,ВЕБ ДИЗАЈНЕР, ПРОГРАМЕР И ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР,,
 
Општи правила за аплицирање:  Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).  Назнака на позиција за која се аплицира.

КЛИКНИ