Главен Сметководител

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Credi Yes Skopje
  • Активен до 23.07.2024
  • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
  • Локација: Скопје
  • Веб: crediyes.mk
  • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Потребен ни е  Главен Сметководител со работно искуство.
 

Квалификации:

• Универзитетско образование – Економски факултет

• Релевантно искуство од најмалку 1 година во областа

• Познавање на соодветната Македонска законска регулатива и меѓународни сметководствени стандарди

• Одлично познавање на MS Office

• Висока работна етика, одговорност и организациски способности

• Способност за запазување рокови и остварување на резултати

Одговорности:

• Подготовка на сметководствена документација

• Контрола на финансиска и материјална евиденција

• Евидентирање на влезни фактури

• Разновидни и сеопфатни сметководствени активности во согласност со сметководствените стандарди и принципи, како и со сите релевантни законски прописи

• Давање на предлози и сугестии за можно зголемување на ефикасноста во работењето

• Буџетирање и контрола

• Комуникација со сите релевантни државни институции

 

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Главен Сметководител на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »