Програмер

  • Објавен пред 11 месеци
  • АПВ Анторис
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од АПВ Анторис:

Куќна помошничка

Агенцијата за вработување АНТОРИС за потребите на реномирана компанија, објавува оглас за 3 (тројца) извршители, за  следното  работно место:

 

 

ПРОГРАМЕР ( помошник )
 

Потребни квалификации:

 

 1. Високо образование
 2. Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за прредност
 3. Одлично познавање  на  Англиски јазик

 4. Одлично познавање на MS Office програмот

 5. Техничко знаење на HTML in CSS, javascript, MySql,  PHP,  Photoshop,     Illustrator

     ( основно     познавање ), Drupal и/или Wordpress
 6. За предност ќе се смета познавање на Magento и/или Opencart.

 

Одговорности и задачи:
 

1. Програмирање на Web страници
2. Внесување на content
3. Програмирање на апликации
4. Програмирање на Facebook апликации
5. Програмирање на Web продавници
6. Програмирање на мобилни апликации.Способности и професионални вештини:
 

1. Креативност, амбициозост, професионалност  и  инвентивност

2. Целосна посветеност на работата и висок степен на одговорност

3. Почитување и примена на пропишаните процедури  и  интерни акти на друштвото
4. Подготвеност за работа во динамична работна атмосфера.


Работната  позиција е за територијата на град Скопје.


Доколку ги исполнувате горенаведените услови, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: kontakt@antoris.com.

Само кандидатите кои ги исполнуваат наведените услови  ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

 

КЛИКНИ