Келнери/-ки и Бармени/-ки

  • Објавен пред 11 месеци
  • Хотел Панорамика
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Хотел Панорамика вработува келнери/-ки и бармени/-ки во нов хотел.

Задолжително е работно искуство, познавање на англиски јазик, секој следен странски јазик се смета како предност.

За позиција бармен/-ка basic cocktail knowledge е задолжително, се над basic се смета за предност.

За позиција келнер/-ка задолжително искуство во послужување на храна.

Кратка биографија со фотографија, писмо за интерес на англиски и контакт телефон испратете по електронска пошта gm@hotel-panoramika.com

КЛИКНИ