Ресторан EQUILIBRIUM има потреба од САЛАТЕР/КИ, КУВАР и ПИЦЕР

  • Објавен пред 4 месеци
  • Ресторан EQUILIBRIUM
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

РЕСТОРАН EQUILIBRIUM ИМА ИТНА ПОТРЕБА ОД САЛАТЕР/КА, КУВАР И ПИЦЕР.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 071 338 730

КЛИКНИ