ОПЕРАТОРИ - Македонска Каменица

 • Објавен пред 3 месеци
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 20.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Македонска Каменица

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на Оператори за работа во Македонска Каменица.

 

Потребни квалификации:

 • Основно познавање на компјутери,
 • Завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство,
 • Познавање од областа на спортот е пожелно.

 

Личен профил :

 • Комуникативна и одговорна личност,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиентите,
 • Самоиницијативност и посветеност на работа.
КЛИКНИ