Комерцијалист

  • Објавен пред една недела
  • ПОНИР В КОПИ
  • Активен до 23.06.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

- Завршено минимум средно образование, високо образование ќе се смета за предност. 
- Работно искуство во браншата и јавните набавки ќе се смета за предност (канцелриски материјали, лепливи траки). 
- Возачка дозвола Б категорија (активен возач). 
*Личен профил: 
- Одлични комуникациски и преговарачки вештини. 
- Мотивирана и стабилна личност. 
- Динамични, иницијативни и насочени кон резултати. 
- Ориентираност кон клиенти. 
- Способност за индивидуална и тимска работа .
- Флексибилност за работа на терен. 
* Задолжително да се достави кратка биографија (CV - EuroPass формат) на [email protected]