Возач

ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје, друштво за поштенски услуги, поради зголемување на обемот за работа,Ви нуди можност за вработување. Има потреба од:

1. Возач на комбе за транспорт на поштенски пратки на територија на Р.Македонија, со завршен минимум ССС со работно искуство во областа, и со познавање на Р.Македонија, како и возачка дозвола Б-КАТЕГОРИЈА.

Со назнака за возач на комбе (шифра -За возач)

2.  Магационер, со завршен минимум ССС со и без работно искуство во областа и возачка дозвола Б-КАТЕГОРИЈА.

Со назнака за магационер (шифра За Магационер)

3.Доставувачи на поштенски пратки на територија на град Куманово, со завршен минимум ССС со/без работно искуство во областа, со познавање на град Куманово и околните села, како и возачка дозвола Б-КАТЕГОРИЈА.

Со назнаказа доставувач (шифра За Куманово)

4.Доставувачи на поштенски пратки на територија на град Скопје, со завршен минимум ССС со/без работно искуство во областа, со познавање на град Скопје и околните села, како и возачка дозвола Б-КАТЕГОРИЈА.

Со назнаказа доставувач (шифра За Скопје)

Вашето CV доставете го на e-mail vrabotuvanje@postexpress.mkсо назнака како што е наведено погоре.

 

Напомена:

-Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

-Апликациите без назнака нема да бидат разгледани

Општи правила за аплицирање:

-именување на документ за аплицирање-CV (име и презиме на апликантот)

-назнака на позиција за која се аплицира

КЛИКНИ