ШИВАЧ/КИ

АТС ГРОУП Скопје е компанија лоцирана во индустриската зона Визбегово. Се занимава со производство на заштитна облека. Заради проширување на линијата производи имаме отворено нови работни места и тоа: 

Шивач/ки 

БАРАМЕ:

  • Шивачи и шивачки за шиење на заштита опрема
  • Потребно е основно познавање за шиење

НУДИМЕ:

  • Нето плата во вредност од 12.500 денари.
  • Работни денови: понеделник до петок
  • Топол оброк 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија на email: vrabotuvanje@ats.com.mk  или да се информираат на: 070/349-807; 071/668-021

КЛИКНИ