Референт за продажба

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Плакатер - Оператор на машина

Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. 

Распишуваме оглас за работното место „Референт за продажба“.

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации.

Работниот однос се заснова на определено време за период од 1 месец, со можност за продолжување на 3, 6 или 12 месеци.

 

Лични карактерискити на кандидатот:

 • Комуникативност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Флексибилност, проактивност и лојалност;
 • Желба за докажување и напредок;
 • Способност за самостојна и тимска работа.

Професионални знаења и способности

 • Минимум три години искуство на иста или слична позиција;
 • Одлични комуникациски и преговарачки способности;
 • Валидна возачка дозвола, Б категорија;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Познавање на Англиски јазик.

Опис на работно место:

 • Работа со постоечки, клучни клиенти и продажба на територијата на Македонија;
 • Координација со постоечкиот тим за продажба на компанијата;
 • Одговорен за постигнување на продажните планови;
 • Стратешко планирање, предлагање, следење и анализирање на плановите за продажба.

Нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација;
 • Одлична работна атмосфера;
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција референт за продажба.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »