БАНАНА КИЦК ДОО: ИТ Техничар

ИТ Техничар

Плата 24.000 ден.

За компанијата: Банана Кицк ДОО е нов ланец на спортски обложувалници со уплатни места во неколку градови во државата, а на скоро во сите градови и помали места. повеќе за компанијата »

ИТ Техничар

Опис на работни задачи:

·         Давање техничка поддршка на нашите вработени

·         Работа во канцеларија и терен

·         Одржување на техничките уреди во нашите обложувалници и канцеларии

 

Бараме:

·         Задолжително завршено ССС

·         Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија – Активен возач

·         Високо развиени комуникациски вештини, точност, прецизност, одговорност.

·         Претходно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност

 

Нашата понуда:

·         Нето плата 24.000 денари

Работно време:

1.     Прва смена 08: 50 – 16:10          

2.     Втора смена 15:50 – 23:00

·         1 слободен ден

·         Одлични услови за работа и тимска работна атмосфера

·         Можност за личен и професионален развој

·         Годишен одмор согласно ЗРО


Доколку сакате да бидете дел од тимот на Banana Kick, , Ве молиме Вашето CV(со фотографија) да го испратите на e-маил:   [најави се за да го видиш е-маилот]   или преку полето ‘’Аплицирај’’

Во насловот на меилот (subject) наведете ја работната позиција за која аплицирате.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »