M1 Драчево - асистент за продажба

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

Бараме колеги (М/Ж) за  тобако објект локација ДРАЧЕВО

** Работното време е организирано во 2 смени:

 • 06.30 - 1 4.00 часот
 • 14.00 - 21.30 часот

** Објектот не работи во недела и празници.

 • Дополнителна загарантирана исплата за бонуси од продажба
 • Недела и Државни празници не се работи 
 • Работно искуство не е потребно
 • Работа за верски празници 50%
 • Исплата на к15

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

Го прошируваме нашиот тим за две работни позиции и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата приказна на најексклузивни и најснабдени тобако продавници М1 киоск лоцирани на екслкузивни локации.

Потребни квалификации:

 • Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба
 • Минимум образование ССС
 • Познавање на англиски јазик ке се смета за предност.

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

Нудиме

 • Стимулативни и редовни месечни примања,
 • Бонуси и додатоци од продажба 
 • Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител
 • Регрес за годишен одмор согласно Законсите нормативи
 • Работен ангажман во близина на место на живеење.

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација со назнака “Продажен персонал во насловот на пораката или на  e-mail  [најави се за да го видиш е-маилот]

Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување. Контакт телефон 071287001

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »