MID PHP Developer

 • Објавен пред 10 месеци
 • Hi-Tech Corporation
 • Активен до 26.09.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Компанијата HiTech Corporation има потреба од MID-range PHP Developer кој ќе работи на одржување и развој на интерен ERP систем.

Потребни знаења и вештини:

 • Претходна работа и познавање на PHP, jQuery, MySql, AJAX, XML, CSS, JSON, HTML5
 • Добро разбирање на OOP како и MVC design pattern
 • Познавање на Linux, Codeigniter, Git/Svn, Apache/NginX
 • Пишување на SQL queries
 • Англиски јазик
 • Желба за непредок, учење и самостојно решавање проблеми
 • Приоритет ќе имаат кандидатите со претходно работно искуство во PHP, MySql, jQuery и слично.

Одговорности:

Како PHP Developer ќе работите на веб базиран интерен ERP систем кој е составен од повеќе модули (понуди, нарачки, следење на производство, контрола на квалитет, фактурирање итн.)

 • Изработка на модули и нови функционалности
 • Изработка на извештаи
 • Поправки на багови
 • Подобрување на перформанси на системот (кеширање, оптимизација на бавни SQL queries итн.)

Зошто да работите кај нас?

 • Ќе се стекнете со силно познавање на објектно ориентирано програмирање и ќе работите во најкористениот јазик за изработка на веб апликации
 • Ќе работите на голем систем кој побарува коплексни работни задачи
 • Се користат алгоритми како и сложени SQL-queries  за читање и манупулација со податоци
 • Континуирано учење и напредок во рамките на компанијата
КЛИКНИ