Промотери/ Хостеси

Маркетинг агенција Тотал Комуникација има потреба од мотивирани, амбициозни промотерки.

Сите заинтересирани кандидати можат да ни испратат кратка биографија на мејл info@t-c.com.mk или да не контактираат на тел. 078/269-572 за да договориме кратко интервју.

КЛИКНИ