Технолог/презентер за месна индустрија

(преземи го огласот во Word)

ТД Хоризонт ДОО, Скопје со седиште на Качанички пат 168, Скопје

Објавува оглас за отворена работна позиција за:

 

ТЕХНОЛОГ /Презентер за месна индустрија

 

Услови:

  • ВСС –Технолог, прехранбена индустрија
  • Работно искуство во областа на месна индустрија
  • Работа на терен

 

Заинтересираните кандидати да поднесат  своja Работна биографија на меил:

info@horizontsk.com.mk најдоцна до 20.03.2019 год

 

Напомена: Ќе бидат известени само избраните кандидати

КЛИКНИ