Сметководител

 • Објавен пред 6 месеци
 • МЛ-ГАРИ ДОО
 • Активен до 08.12.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Дирекцијата на МAYA вода која се наоѓа во Водно - Скопје има потреба од сметководител.

Опис на работното место:

 • Финансово и материјално работење
 • Изготвување на плати

Поребни квалификации:

 • VSS ( Економски факултет)
 • Познавање на програмот CFMA
 • Лиценца за овластен сметководител
 • Високо развиени комуникациски вештини

Кандидатите да достават мотивационо писмо, CV, доказ за претходно работно искуство, доказ за завршено образование на меил info@maya.mk со назнака за работната позиција.

КЛИКНИ