Сметководител

Се бара сметководител (НЕ Е БИТНО УВЕРЕНИЕ) со искуство од минимум 3 години работа во сметководствено биро.

  • Вработувањето е на полно работно време од пон.-петок од 08 до 16 часот. Викенди и празници не се работи.
  • Потребно е познавање на самостојно книжење на финансиска документација.
  • Платата е во зависност од искуството.

Испратете го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот] или преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Повеќе информации на 077 898 271

 

 

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »