ИНФОРМАТИЧАР

 • Објавен пред 2 недели
 • ДМТШ Дени Интернационал
 • Активен до 28.05.2020
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Информатичар со и без работно искуство,

 

Потребни услови за даденото работно место:

 1. Високо образование, факултет за информатички науки,
 2. Aктивно владеење на англиски јазик,
 3. Поседување комуникативни вештини,

 

Кандидатите потребно е да имаат познавање од :

 • Платформа на Microsoft,
 • Cluster hyper-v,
 • Поврзување и подесување на мрежна опрема

 

Работни Обврски:

 • Инсталација на оперативни системи и програми,
 • Монтирање на компјутерска опрема,
 • Инсталација на компјутерски мрежи и нивно каблирање,
 • Срвисирање на компјутерска опрема,
 • Техничка поддршка,

 

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail sonjad@deniint.com.mk

 

КЛИКНИ