Асистент за продажба на пола работно време

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 29.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3246-899

ЕСИ (Employment Services International)  за потребите на свој клиент, познат ланец на продавници на брендирана облека во Т.Ц EAST GATE MALL , објавува оглас за работна позиција:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА ПОЛА РАБОТНО ВРЕМЕ (M/Ж)

Опис на работни задачи:

 • Редење на облека;
 • Диплење на облека;
 • Алармирање на облека;
 • Услужување на купувачите;
 • Работа на каса;
 • Останати работни задачи по наредба на сменоводителот во зависност од потребите на работата.

Бараме:

 • Завршено ССС;
 • Работното искуство не е задолжително, но ќе се смета за предност;
 • Основно познавање на англиски јазик;
 • Основно познавање на компјутерски програми; 
 • Одлични интерперсонални вештини;
 • Одговорност, професионалност и флексибилност;
 • Стручен и професионален пристап кон работата;

Наша понуда:

 • Работно време: 20 часа неделно - во две смени;
 • Платена обука од страна на работодавачот;
 • Договор за вработување на определено време од 6 (шест) месеци со можност за продолжување;
 • Годишен одмор според ЗРО;
 • Атрактивни месечни примања;

Своите биографии може да ги испратите на [најави се за да го видиш е-маилот] , со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју.

Сите останати апликации ќе бидат третирани со максимална доверливост.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897

  [најави се за да го видиш е-маилот] , www.esi.mk

барај огласи за вработување » барај останати огласи »