Оператор на машина за правење етикети и фискална хартија

Плата од 21.000 ден. до 25.000 ден.

 • Објавен пред една недела
 • Final Plast Doo
 • Активен до 04.02.2023
 • Позиција: Оператор во производство/машина
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.finalplast.com/

Оператор на машина за правење етикети и фискални хартија 

Колегијална и праведна фирма бара оператор на полуавтоматска машина. 

Што може да очекувате?

 • Машина на која и потребно местење и потоа само набљудување
 • Работно време од 8 до 16h
 • Секоја втора сабота е работна
 • Секој дополнителен час или дополнителен ден како на пример една дополнителна сабота секогаш ќе биде израчуната и исплатена соодветно 
 • Придобивката од оваа работа е што погонот се служи со повеќе машини и работникот има простор цело време да напредува со знаење и нормално со плата (стартува со 21 000-22 000ден но за 2 месеци согласно неговиот напредок предвидено е да стигне и до 25/26 000 без дополнителни часови)

Напомена: Работникот ќе работи во нови, климатизирани и пријатни простории во текот на целата година

Ние сме компанија која постои на пазарот од 2009 година и која произведува:

 • Етикети
 • Колор Етикети
 • Фискална Хартија
 • Хартиени чаши
 • Наши цели на кои нашата фирма се заснова и целите на кои секојдневно се стремиме се:
 • Максимално задоволни вработени
 • Максимално задоболни клиенти
 • Долготрајни соработки
 • Максимален квалитет со најкоректна цена на материјални и услуга
 • Брзи испораки во големи обеми 

Секој наш вработен и клиент се гледа со големо внимание со тоа што навистина сакаме што подолго да остане мегу нас.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »