Graphic design, CS, Corel Draw

  • Објавен пред 12 месеци
  • Studio B
  • Активен до 14.08.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Студи Б има потреба од графички дизајнер, познавање на Photoshop и Corel Draw. 

Кандидатите треба да имаат минимум ССС.

Работното искуство ке се смета за предност. 

КЛИКНИ